Ratkaisuja toimitusketjun optimointiin, ohjaamiseen ja valvontaan

Onko yrityksenne haasteena globaalin tai kansallisen toimitusketjun hallinta, jossa on useita toimittajia ja asiakkaita? Toimitus- ja palvelulupauksien valvominen on vaikeaa ja resursseja vaativaa?

Speys logistiikan ja toimitusketjun ammattilaiset auttavat toimitusketjun eri prosessien kartoittamisessa ja tehostamisessa. Digital Control Towerissamme voimme ohjata ja optimoida tavaravirtoja dynaamisesti mahdollistaen täsmälliset toimitukset toimitusmuodosta ja alueesta riippumatta. Räätälöityjen ratkaisujen avulla varmistamme läpinäkyvän toimitusketjun ja reaaliaikaisen tiedon kaikille sidosryhmille Speys sovellusten avulla. Olemme riippumaton toimija, päämäärämme on tukea yrityksiä logistiikan ja toimitusketjun kehityksessä digitaalisten palvelujen ja työkalujen avulla.

Logostiikan ohjaus

Logistiikan ohjaus

  • Kumppaniverkoston hallinta
  • Kaikki kuljetusmuodot
  • KPI seuranta ja raportointi
Speys service

Asiantuntijapalvelut

  • Toimitusketjun analysointi
  • Ratkaisujen rakentaminen
  • Logistiikan kilpailutus
Speys mobile

Räätälöidyt sovellukset

  • Kumppanisovellukset
  • Tilausjärjestelmät
  • Seuranta ja raportointi

Esimerkkejä kuinka Speys Control voi tehostaa toimitusketjua

Speys Control

Tehtaan toimitusten määrä vaihtelee kausittain rajusti

Skaalautuva ja dynaaminen kumppaniverkosto mahdollistaa kausivaihteluun vastaamisen aina kilpailukykyiseen hintaan ilman henkilöresurssien sitouttamista. Kumppaniverkoston valvonta ja mittaaminen yhdellä järjestelmällä luo läpinäkyvyyttä ja luottamusta. Valvomme verkostoa puolestanne näin vapauttaen resursseja ydintoimintaanne.

Speys Control

Omat resurssit eivät riitä toimitusten valvontaan

Digital Control Towerin avulla kaikki kumppanit ja toimittajat mitataan yhdellä järjestelmällä ja reaaliajassa luoden läpinäkyvän toimitusketjun. Mahdolliset poikkeamat havaitaan heti jolloin virheisiin voidaan puuttua välittömästi.

Speys Control

Sopivimman palvelutarjoajan löytäminen on vaikeaa

Toimitusketjun toimittajien kilpailutus ja ketjuttaminen mahdollistaa parhaiden ratkaisujen rakentamisen kaikille alueille kuljetusmuodosta riippumatta luoden turvallisen asiakaskokemuksen. Paikallista tai kansainvälistä, yksi tai useampi kuljetusmuoto, me osaamme.

Miten logistiikan digitalisointi parantaa kilpailukykyänne?

Se on helppoa! Ota meihin yhteyttä ja voimme yhdessä tutustua tarpeisiinne ja kertoa tarkemmin millaiset ratkaisut sopivat yrityksellenne.

Haluamme tukea yrityksiä logistiikan ja toimitusketjun kehityksessä digitaalisten palvelujen ja työkalujen avulla – digitaalisuus on jo täällä, tule mukaan.

Lähetä viesti

Yhteystiedot

Speys Oy, Control Services
Tervahovintie 2-4,
67100 Kokkola

Jussi Peltola
jussi.peltola@speys.com
040 173 0740

Jouko Sipilä
jouko.sipila@speys.com
040 545 0701

Speys Oy, Control Services, Tartu
Riia st.181a, Room 310,
Tartu 51014, ESTONIA

Laas Kask
laas.kask@speys.com
+372 527 1027

Speys logo